Bindevævsmassage

BINDEVÆVSMASSAGE MED SUGEKOPPER er for dig, der føler at huden strammer og som trænger til at få energien og letheden tilbage i kroppen. Og til dig, der har lyst til at få appelsinhuden gjort levende og glat,  FORDI – under massagen dræneres ophobninger af affaldsstoffer og dermed overflødige væskeophobninger i bindevævet til udskillelse.

Til DIG der tænder på vægtreduktion og bindevævsmassage, vil jeg glæde mig til et kropsbevidstgørende samarbejde, hvor du deltager aktivt og kigger på din livsstil. Lær hvad der skal til for at kroppen atter kan skille sig af med sine affaldsstoffer, og du igen har lyst til at eje din krop.

Bindevævsmassage fjerner appelsinhud og øger din kropsbevidsthed

 

Udgivet af

admin

Hanne Lund Kristiansen Tibbevangen 85 40613882

11.857 thoughts on “Bindevævsmassage”

  1. I don’t even understand how I stopped up right here, but I believed this put up used to be great. I do not recognize who you are however definitely you are going to a famous blogger when you are not already 😉 Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *