Bindevævsmassage

BINDEVÆVSMASSAGE MED SUGEKOPPER er for dig, der føler at huden strammer og som trænger til at få energien og letheden tilbage i kroppen. Og til dig, der har lyst til at få appelsinhuden gjort levende og glat,  FORDI – under massagen dræneres ophobninger af affaldsstoffer og dermed overflødige væskeophobninger i bindevævet til udskillelse.

Til DIG der tænder på vægtreduktion og bindevævsmassage, vil jeg glæde mig til et kropsbevidstgørende samarbejde, hvor du deltager aktivt og kigger på din livsstil. Lær hvad der skal til for at kroppen atter kan skille sig af med sine affaldsstoffer, og du igen har lyst til at eje din krop.

Bindevævsmassage fjerner appelsinhud og øger din kropsbevidsthed

 

Udgivet af

admin

Hanne Lund Kristiansen Tibbevangen 85 40613882

20.906 thoughts on “Bindevævsmassage”

  1. When I originally left a comment I seem
    to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and
    from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment.
    Perhaps there is a way you can remove me from that
    service? Many thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *