Afspændingpædagogisk behandling

AFSPÆNDENDE KROPSBEHANDLING

Føles kroppen træt og “brugt”. Glemmer du at passe på dig – i en travl hverdag?
Beklager, du er den eneste der ved, hvad du behov for.
– Og så er du den eneste der kan sørge for at du får det!
Og hvis det er uforpligtende omsorg, varme hænder og særlig opmærksom til nakke- , skuldre og ansigt, ja så læs videre.

Under en afspændende kropsbehandling stimuleres/strækkes og behandles alle kroppens muskler – nænsomt og respektfyldt. Det foregår langsomt, så din hjerne kan nå at mærke og erkende spændingstilstanden og kropsfornemmelsen.

Gennem nærvær og sansning vil din kropsbevidsthed styrkes, hvilket over tid vil gøre dig bedre til at mærke din fysiske krop og DINE behov.

Behandlingen foregår med løstsiddende, bevægeligt tøj

Udgivet af

admin

Hanne Lund Kristiansen Tibbevangen 85 40613882

15.898 thoughts on “Afspændingpædagogisk behandling”

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!|

  2. I precisely desired to thank you so much once more. I’m not certain what I would’ve gone through without these recommendations contributed by you regarding such subject. This has been the depressing condition for me, but being able to see a new well-written approach you handled the issue made me to leap for delight. I am just happier for the assistance as well as wish you realize what a powerful job that you’re putting in teaching people with the aid of your blog. I am certain you haven’t got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *