Er det en luksus at få massage eller kropsbehandling et par gange om måneden?

Det spurgte en af mine kunder mig om. Hun døjede med tanken om at hun var egoistisk, når hun brugte penge på noget, som umiddelbart kun gavnede hende? Men når alt kommer til alt, mon ikke hele familien profiterer af, at mor er mere i balance, mor viser at det er vigtigt at passe på sig selv for at skabe et god og balanceret liv.
Hvad er det lige en travl mor med 3 mindre børn får her.

Jo, hun får et break fra et travlt og interessant arbejdsliv. Hun får mulighed for at træne evnen til blot at være for en lille stund, helt uden at skulle præstere eller være noget for andre. Waauuuee. Det giver energi at stoppe op og mærke nuet.

I Flowværkstedet giver jeg hende mulighed for blot at være og træne sit nærvær. Under en omsorgsfuld kropsbehandling guides hun igennem kroppens muskler, som løsnes og forlænges – i et roligt og bevidstgørende tempo. Hele kroppen involveres. Langsommeligheden afspænder dels den fysiske krop, men får tillige nervesystemet helt i ro – og skaber fornemmelse mellem krop og sind.
Meget afstressende………

Er det egoistisk? Er det mere rigtigt at købe en ny Nespresso, havemøbler – eller forøge feriebudgetet? Det må være op til dig at vurdere?
Jeg holder af hverdagen – for den er der mest af. Derfor investerer jeg også i mig selv; i behandlinger, i coachinger, i livgivende vitaminer og olier.

Hvad med dig?
Du skulle prøve hvad en sådan behandling kan gøre for dig?

650 Kr – 75 minutter – luksus for krop og sjæl! Book torsdag eller fredag – eller efter aftale

Kærlig sommerhilsen
Hanne

Udgivet af

admin

Hanne Lund Kristiansen Tibbevangen 85 40613882

3.005 thoughts on “Er det en luksus at få massage eller kropsbehandling et par gange om måneden?”

  1. I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

  2. Needed to send you that very little observation to be able to say thank you the moment again over the splendid pointers you’ve shared on this site. It’s extremely open-handed of you to give freely precisely what a number of people could have advertised for an electronic book to earn some dough for themselves, particularly considering the fact that you might have tried it if you ever wanted. These good tips likewise worked like the easy way to realize that many people have the same eagerness really like my own to know somewhat more with regards to this matter. I think there are numerous more pleasant occasions up front for folks who take a look at your blog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *